Problematyka samotności seniorów i jej wpływ na zdrowie.
Wiele jest potraw, jakie przez kompozycje użyte do ich sporządzenia lub wygląd bądź też także zapach, mimo swoich obszernych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a właściwie obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, szczególnie na ośmiornice, kałamarnice lub ewentualnie małże, mimo tego, że wielu smakoszy twierdzi je za ściśle mówiąc smaczne oraz warte uwagi, jak ANCHOR a też uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do jakich wielu z nas nie umie się przekonać się podroby, inaczej artykuły mięsne pochodzące z wewnętrznych narządów zwierzaków – z reguły jada się wątróbkę, płucka czy też cynaderki, innymi słowy nerki. W kuchniach wyspiarskich, szczególnie w Irlandzkiej, podroby stanowią zdecydowaną większa część jadłospisu i najważniejszą część wielu potraw, wśród których odnajdują się podroby zwierzęcia opiekane w jego żołądku. Brzmi to niemniej jednak niezbyt zachęcająco, jednakże dania tego typu posiadają oddaną rzeszę amatorów, którzy gotowi są zjeść podroby przygotowywane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie zważając na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – wypróbuj sam!
2. Informacje
4. Szczegóły